Kaikkea kukista sinulle!

Kerttuli on Tampereen keskustassa 77 vuotta toiminut kivijalkakauppa. Meillä koko ajan vaihtuva valikoima trendikkäitä viherkasveja ja kauden kukkivia ruukkukukkia sekä erityisen runsas leikkokukkavalikoima joka viikko. Valikoimaan kuuluuvat myös lähiruusut Ali-Marttilasta.

Floristimme loihtivat ikimuistoiset hääkukat, yksilölliset kukitukset muistotilaisuuteen ja näyttävät asetelmat kaikkiin juhliin (astiat saat meiltä lainaksi ilman lisäveloitusta).  Myös seppeleet, rannekukat, pullokoristeet, hattukoristeet ym. onnistuvat meiltä.

Tilaukset ja tiedustelut voitte lähettää sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..  Palaamme asiaan mahdollisimman pian.
Tilaukset voit tehdä näppärästi myös verkkokaupastamme ympäri vuorokauden.

HUOM! vuoden 2020 alusta alkaen liikkeemme on kiinni maanantaisin. Tiedustelut ja tilaukset voi myös silloin laittaa sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TERVETULOA MEILLE, OIKEAAN KUKKAKAUPPAAN!
Olemme keränneet sidontatöistämme koosteen kuvagalleriaan palvelut -sivuille, tutustu kuviin tai tule liikkeeseemme, Hallituskatu 13.